Heippa! Tänään satoi vettä, aika rankastikin mutta ratsastin silti. Heposet kastuivat, mutta kaipa nekin piti liikuttaa. Liikutin 4 heppaa, ja talliimme tuli uusi hevonen: risteytysponi (andalusialainen + norjanvuonohevonen, vahinko risteytys) Minnie´s Mouses, tutummin Minni. Minni on oikein hieno hevonen, vaikkakin erikoinen risteytys. Minni on nyt levossa tämän viikon, ratsastan sillä ensimmäisen kerran sitten ensi maanantaina eli 16.8. Saapahan viettää lomaa uudessa kodissa, näin aluksi. Varusteitakin sille pitäisi tehdä !

Ratsastin tänään siis neljä kepparia: Vekin, Ladyn, Sinkun sekä Vieterin. Pitäisi vielä liikuttaa yksi yksityinen, Vapaus ja sen jälkeen Muffen kanssa tehdä jotain ja sitte (:D) Sfenja issikka pitäs liikuttaa. Siinäpä ne kaikki pollet vissiin olikin (: Jos ehdin, liikutan kaikki mutta jos en, jatkan taas huomenna liikuttamista. :-p Aika tiukilla toi aika, ku kouluki pitää hoitaa, mulla se alko eilen. Tänään tuli enkusta aika monta tehtävää eikä enkku oo miun vahvin laji ! No mut enköhän mie ne ossaa. Sit tietty oikeet pollet pitää myös liikuttaa (--: ! Mutta kepparit nyt ei oo oikeita, ni niit ei oo pakko liikuttaa. :--DD

Tänään vois ainakin muutaman pollen vielä liikuttaa . Lindalla on estekurssi syyskuun alussa, sinne oon menossa. Se on joku syyskuun vkl ja sinne ei oteta ulkopuolisia. (: Mie meen, sit Lindan 2 kaveria tulee ja Linda itse. Saas nähä kenen kanssa lähen sinne! ;-)

Mut nyt, heissulivei ! (--: pakko mennä et kerkee -> :D